Sponsoren van The Top FellowsItaQ is een specialist in detachering van ICT-professionals bij organisaties met meer dan 1000 medewerkers. ItaQ heeft kantoren in Den Haag, Rijswijk en in Maarssen.
ItaQ Interim Professionals is één van de meest vooruitstrevende organisaties in ICT detachering. Klanten noemen hen de Trusted Advisor, omdat ze hen altijd positief verrassen en echt adviseren. Meer weten? Kijk op www.itaq.nl.

Olympia Uitzendbureau is een succesvolle uitzendorganisatie, welke behoort tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties.
Olympia is een snel groeiende, eerlijke, betrokken en hardwerkende club mensen, die gewoon ontzettend goed is in uitzenden. Een club met ambities die je veel te bieden heeft.
Meer info vind je hier:  Vestiging Alphen ad Rijn  of:  Vestiging Schiedam 
Fysiotherapiecentrum LAAK is een fysiotherapiecentrum in de multiculterele Haagse wijk Laak, op de grens met Rijswijk. Behalve algemene fysiotherapie en manuele therapie kunt u ook bij ons terecht voor sportfysiotherapie, COPD(ademhalingsklachten), bekkenproblematiek, en kaakklachten.
Meer info? Klik  hier 
KAN communiceren is een full service reclamebureau te Rotterdam. Jongerencommunicatie en creatieve communicatie in de entertainment branche zijn onze specialiteiten.

Een overzicht hiervan is te vinden op onze  website .

TEAM X B.V.

Sinds Team X in 2003 in Den Haag werd opgericht,
heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende en vernieuwende
werving & selectie organisatie.
Inmiddels bestrijkt de groep een breed spectrum van divisies en sectoren op
zowel permanent als interim gebied.
Check  www.teamx.nl 
De naam SynCount verwoordt de manier waarop de adviseurs synchroon met u oplopen en van uw situatie op de hoogte blijven, maar duidt ook op de synergie, de meerwaarde die ontstaat doordat accountancy en belastingadvies in een team samengebracht zijn.

SynCount is een organisatie die groot genoeg is om dienstverlening op hoog niveau aan te bieden. Maar we zijn klein genoeg om persoonlijk contact te onderhouden, met onze cliënten en met onze medewerkers onderling.

Bij  Syncount  staat de mens centraal, vandaar de silhouetten.
Specialist in technisch advies en maatwerk
Veerman Technische groothandel (VTG Rijswijk) biedt een breed assortiment aan technische producten. Altijd onder de meest gunstige voorwaarden. Met ondersteuning van een professioneel verkoopteam en oog voor service en nazorg bent u verzekerd van een goede  partner .
Voor al uw gebakken vis, verse vis en salades.
Vishandel Lorsheid bestaat al tientallen jaren en is overgegaan van opa, naar papa tot zoon, Kees Toet.
Wij staan op 3 markten:
- Woensdag: Loosduinen van 8.30 - tot 17.00 uur.
- Vrijdag: Hazerswoude van 11.30 - 17.00 uur
- Zaterdag: Rijswijk van 8.30 - 17.00 uur
YourPerfectHouse.nl renoveert met oog voor details woningen in de Randstad. Hierbij wordt met respect omgegaan met kenmerkende authentieke stijldetails.
Wij gebruiken hoogwaardige materialen met als resultaat een perfecte mix van de geliefde oude karakteristieke stijl en het hedendaagse wooncomfort.

Meer info vind je  hier 
De Pier Poffertjes & Pannenkoeken, de meest unieke locatie van Nederland, boven zee!
Een geweldige ervaring op één van de mooiste plekjes van Nederland.
Loop naar het uiterste puntje van de pier en bezoek het gelijknamige restaurant  De Pier Poffertjes & Pannenkoeken .
De perfecte locatie voor: feesten, bruiloften en andere bruisende bijeenkomsten.