Het Goede Doel

Kanker raakt ons allemaal!

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 43.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Waar strijdt KWF Kankerbestrijding voor

  • Minder kanker
  • Meer kans op genezing
  • Een betere kwaliteit voor het leven voor mensen met kanker en hun naasten, dat is hard nodig, want een op de drie mensen in ons land krijgt ooit zelf kanker
  • Met steun van het KWF Kankerbestrijding kunnen in ons land honderden wetenschappers onderzoek doen naar het ontstaan van kanker
  • Betere opsporingsmogelijkheden, betere behandelingen en betere begeleidingsactiviteiten voor patienten en hun Naasten.

Steunt U ook het KWF?

Meer weten?
Wilt u meer weten over KWF Kankerbestrijding, kijk dan op deze site.
Weet u genoeg en wilt u doneren; klik dan hier: Donatie aan KWF.

 

Momenteel ben ikzelf met een aantal Aegon-collega’s bezig met een inzamelingsactie voor Fight cancer, zie de aparte pagina
LOGO_ACTIE-VIGNET
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding.
De opbrengsten van Fight cancer gaan naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om ons te steunen bij deze inzamelingsactie.

Terwijl ik bezig was met een stukje teambuilding met een aantal collega’s: vrij vertaald: we hadden een etentje in Fuego! BBQ Restaurant Zoetermeer liep ik tegen een mooie schilderij aan.
Ik was getroffen niet alleen door de kleuren die de kunstenares gebruikt had maar ook door het verhaal er achter. De kunstenares bleek de dochter te zijn van het echtpaar Hendriks dat het restaurant runt: Fleur Hendriks. Voor wat meer info over Fleur klik hier!