Fight cancer

Geld inzamelen voor Stichting Fight cancer

LOGO_ACTIE-VIGNETFight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laat Fight cancer zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert. Vanuit de liefde voor het leven gaan we de strijd tegen kanker aan!
Bezoek hun eigen website voor meer informatie.

24 uur met fietsgekke Aegon-collega’s onafgebroken fietsen!
Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de 24-uursrace van Cycling Zandvoort 2016. Cycling ZandvoortDe race gaat op zaterdagmiddag 18 juni 2016 om 12:00 uur van start en finisht 24 uur later op zondagmiddag 19 juni 2016 eveneens om 12:00 uur. De teamleden kunnen elkaar naar eigen inzicht en zo vaak zij willen afwisselen!

“Wij, Chantal van der Gulik en ikzelf, hebben 16 collega’s van Aegon en 4 ‘externen’ bereid gevonden om met ons deel te nemen aan het sportieve hoogtepunt van het weekend”.

Een wedstrijd waar heldendom en drama elkaar afwisselen en triomf en nederlaag dicht bij elkaar liggen. Stel u voor: 24 uur lang zo hard mogelijk rijden op een racefiets over het 4,3 km lange circuit van Zandvoort! Overdag en in het holst van de nacht. Bij droog en nat weer of bij harde wind. Het heeft een zekere romantiek. Hard werken is het echter ook. Zandvoort-circuitElke ronde opperste concentratie om de 13 bochten optimaal te nemen. Elke ronde op de pedalen staan om de 15 m hoge ‘Hunserug’ en het oplopende baangedeelte tussen de ‘Slotemakerbocht’ en het ‘Scheivlak’ te bedwingen. Elke ronde rekening houden met het heel houden van de techniek en verdelen van je krachten. Om met ‘24h van Le Mans’-winnaar Jan Lammers te spreken: “Een 24 uursrace kun je niet alleen winnen, maar wel alleen verliezen.”
Quotes

Chantal: “Als wegcaptain van het prestatieteam ben ik verantwoordelijk voor de trainingen en de selectie bij meer dan 8 deelnemers.”
Gilbert: “Aangezien ikzelf geen wielrenner ben, hier ook totaal niet op gebouwd ben, zal ik niet zelf meefietsen, maar ik neem de rol van teammanager op me. Ben ik ook eens manager 😉 “

Kanker raakt ons allemaal!
Dat dit niet zomaar een kreet is heb ik aan den lijve ondervonden. Mijn zus Carmelita heeft na een jarenlange strijd tegen deze vreselijke ziekte in januari 2004 haar gevecht verloren.
Recent zijn wij opnieuw met deze ziekte geconfronteerd en we beseffen dat er weer een strijd geleverd moet worden…

Steun ons in onze poging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit Goede Doel
We hebben een actiepagina gestart waar het mogelijk is om een donatie te doen. Klik hier voor deze pagina en de mogelijkheid om een donatie te doen. Als je wilt weten wat er met je donatie gebeurt, dan vind je daar meer info over via deze link
Verder organiseren wij een loterij waarvan de opbrengst van de loten volledig naar Fight cancer gaat!