Ellen Kolenel-Botter

Gilbert en ik

Gil en ik zijn nu 26 jaar bij elkaar en bijna 17 jaar getrouwd. Wie had dat gedacht toen we elkaar in de Marathon ontmoetten …. ik bedenk me wel eens dat ik al langer mét Gilbert leef dan zonder en ik zou niet anders willen 🙂
Wij hebben elkaar leren kennen in de Marathon, inmiddels 27 jaar geleden.

196811_305052456259382_1473645054_n
Wij hebben elkaar leren kennen in de Marathon, inmiddels 27 jaar geleden.
hand op bil foto
Op 9-9-1999 zijn we getrouwd.

 

 

 

 

 

 

Aansluitend hebben we een heerlijke reis van 6 weken gemaakt: New York, Los Angeles, Las Vegas, Hawaii (Oahu en Maui), Tokyo en Bali. Voor een korte impressie:

Naast een geweldige levenspartner heb ik er ook een mooie familie bij gekregen.
Als ik denk aan Gil komen de volgende woorden in me op: mooi, liefdevol, romantisch, vrolijke noot, regelneef, rots in de branding, eerlijk en betrouwbaar, recht voor z’n raap, trots.

We hebben een mooi leven samen, heel veel mooie momenten, ook moeilijke periodes moeten doorstaan. Dat heeft gemaakt dat onze band nog hechter is geworden. Ik hoop dat we nog heel veel mooie momenten mogen beleven samen en er nog heel lang voor elkaar kunnen zijn.